Thursday, July 17, 2014

Cara Jadi Ahli Shaklee

Ramai yang tertanya-tanya tentang cara menjadi ahli Shaklee. Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan belanja yang besar tau  :-)

Cara 1
Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM65 untuk seumur hidup + Kos pengeposan RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah/Sarawak. Setelah mendaftar, ahli/pengedar  akan menerima starter kit/beg shaklee yang dihantar terus oleh HQ Shaklee. Pengedar layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan.

Cara 2 - Keahlian Percuma
Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM680 ke atas dan melebihi 200 uv (points),  anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM65 tu, pengedar juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya. 

Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++, pengedar juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus. 
  • Cash bonus - dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun
  • Car bonus - bonus untuk pembelian keret aidaman anda
  • Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun..

 3C Shaklee

Erm, saya beli sahajalah, malas nak jadi ahli ni :-)

Rugi tau, SEBABNYA

1. Bila jadi ahli, automatik kita dapat beli produk pada harga ahli. Boleh jimat sehingga 33%.
2. Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman saya sendiri, bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita akan berkongsi dengan ahli keluarga dan teman-teman. 

Selain itu:-
1. Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti.Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 50 tahun yang dahulu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia. Boleh baca kisah kenapa saya pilih Shaklee di sini.
Next Step
Setelah menjadi ahli, anda akan dijemput untuk menyertai group perbincangan di Facebook, whatsapp dan telegram untuk latihan secara online . Ianya dapat membantu anda sekiranya ingin mengembangkan lagi potensi perniagaan Shaklee ke peringkat yang lebih tinggi.  Bimbingan akan diberikan dalam pelbagai aspek seperti maklumat produk, peluang perniagaan, mengembangkan perniagaan 100% secara online tanpa memerlukan anda keluar dari rumah dan sebagainya.

Jadi , jangan tunggu lagi ye. Daftarlah ahli sekarang & bersama-sama saya dan yang lain untuk menikmati KEJAYAAN, InsyaAllah.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template