Friday, August 1, 2014

Set Gastrik Shaklee

Salam Semua,

Hari ni saya nak bercerita tentang vitamin Shaklee yang sesuai untuk membantu merawat penyakit gastrik.
Gastrik ni memang amat menyakitkan, saya sendiri salah seorang yang pernah menghidap penyakit ni dan dalam kategori yang agak separa kririkal. Disebabkan gastrik ini jugalah, saya ada juga sekali dua   terpaksa berbuka puasa kerana memang dah tak tahan menahan sakit dan takut semakin melarat jika dibiarkan berterusan. Bila sakit datang menyerang, memang serba tak kena dibuatnya, adakalanya sakit dan pedih (angin gastrik) tersebut boleh naik sampai ke kepala. Masih teringat ketika belajar dahulu, saya memang sering makan ubat gastrik berwarna putih yang rasanya macam air kapur tu. Ubat tu klinik yang  bagi, bila bekalan ubat tu tiada, sesekali saya beli pula ubat anti acid yang dijual di kedai.

Gastrik- Aduh, sakitnya perut ku :-(




Set Gastrik Shaklee
Ok, jom kita tengok set vitamin yang bersesuaian untuk membantu merawat gastrik ni. Dalam set ni ada 4 iaitu:-

  • Energizing Soy Protein Shaklee (ESP)
  • Ostematrix Shaklee
  • Peppermint Ginger Plus
  • Vitamin B Complex.



Set Gastrik Shaklee

Set ini boleh diambil secara keseluruhan atau juga secara berasingan mengikut tahap penyakit gastrik tadi. Nak tahu lebih lanjut set apa yang sesuai, jangan malu-malu untuk menghubungi saya ye :-)

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)

 JOM ORDER CEPAT-CEPAT dengan harga terbaik daripada saya !!!




Ingin membeli set Gastrik ini secara online dan dihantar terus ke pintu rumah anda? Mudah sahaja, sila klik di bawah ini.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a46620e9cddf3d9cb73def57e25ec158

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

2 comments:

Syai Nadia on August 3, 2014 at 6:37 AM said...

harus try ni, saya ada gastrik jugak..jom lawat blog saya : http://suplement4us.blogspot.com/2014/08/harga-set-subur-shaklee.html

Ila Fyra on August 4, 2014 at 11:06 AM said...

Ye, betul tu Syai Nadia.. Alhamdulillah puasa kali ni perut lebih selesa dan dapatlah berpuasa dengan lebih baik :-)

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template