Monday, September 1, 2014

Cergas dan Bertenaga Dengan Performance Drink ~

Salam pembaca semua.

Tugasan seharian kita memang memenatkan. Bagi ibu-ibu seperti saya lagilah kan, sebab boleh dikatakan tugasan kita memang non-stop dari awal pagi sampailah ke malam hari. Tengah-tengah malam pun masih lagi perlu bertugas terutamanya jika anak kita masih menyusu. Walaupun sangat penat, bagi saya itulah kebahagiaan kerana anak-anak dan keluarga itulah yang menjadi sumber inspirasi dan kebahagiaan buat saya.

Melihat kedua-dua putera saya bermain dan bergelak ketawa bersama memang dah cukup untuk membuat saya bahagia dan sangat-sangat bersyukur di atas kurniaan Allah ini.

Smile :-)
Ada kalanya memang terasa juga letih-letih dan sakit belakang bila terlalu banyak buat kerja terutamanya bila usia dah meningkat remaja sedikit, hihi... dan memang saya amalkan pemakanan supplemen Shaklee iaitu Vita-Lea dan Ostematrix untuk kekal cergas dan bertenaga. Bagi yang dah mengamalkannya memang akan rasa perbezaan yang ketara dan pasti akan setia tambahan harga kedua-dua produk ini sangat murah dan mampu milik :-)

Selain dua produk di atas, saya juga turut minum Performance Drink Shaklee. Bukan untuk saya sahaja, tetapi minuman ni memang sering saya sediakan untuk suami dan juga ibu saya. Jika di bulan puasa, memang ianya menjadi minuman wajib setiap kali bersahur dan berbuka puasa, bila dah tak puasa ni saya akan minum sesekali bila terasa penat dan mengantuk. Ikutkan hati nak minum setiap hari tetapi adakalanya kemalasan melanda sebab minuman ni perlu dibancuh, hihi..

Kelebihan Performance Drink

Semasa di Bengkel Nutrisi Shaklee yang telah berlangsung baru-baru ini di Berjaya Times Square, kami telah dihidangkan minuman ini di sepanjang waktu kursus. Alhamdulillah mata saya kekal aktif dan tiada langsung rasa mengantuk dari pagi hinggalah seminar tamat pada jam 5.00 petang. Memang menakjubkan sebab sebelum ini saya memang jenis yang cepat mengantuk lebih-lebih lagi kalau time pergi kuliah atau kelas tidak kira di waktu pagi atau petang. Saya memang tidak dapat menahan mata lebih-lebih lagi apabila interaksi tersebut lebih bersifat satu hala.




Ok, jadi pada semua, jangan lupa minum Performance Drink ini untuk kekal cergas dan bertenaga. Minuman ni memang sangat istimewa lebih-lebih lagi ianya tidak menggangu kestabilan darah kita. Ini kerana Performance Drink Shaklee adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar)!



Bagi yang ingin memandu dalam jarak yang jauh, minuman ini juga sangat bagus diambil untuk mengekalkan fokus dan mengelakkan mengantuk di jalanraya. Minuman ini boleh diambil pada bila-bila masa sahaja sebelum bertolak atau semasa memandu. Hanya bancuh minuman ini di dalam shaker @ botol minuman lain dan ready untuk diminum di sepanjang pemanduan :-)

Salam hormat & jumpa lagi.

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com



9 comments:

mummy AriaNa on September 1, 2014 at 9:07 PM said...

Kekal bertenaga dengan performance drink shaklee:)

www.mummy-ariana.blogspot.com

dhiya hussin on September 1, 2014 at 9:23 PM said...

I love PD soo much!
http://suplement4us.blogspot.com/

nila anggraini on September 1, 2014 at 9:42 PM said...
This comment has been removed by the author.
NURHALAWA MD YUSOF on September 1, 2014 at 9:58 PM said...

My Fav Drink...PD best2..

Cepat Penat dan Letih?Nak atasinya mesti baca sini
http://sihatcunmelecun.blogspot.com/2014/09/cara-mengelakkan-badan-letih-dan-lesu.html

nila anggraini on September 1, 2014 at 10:22 PM said...

Performance Drink terbaik...!!!!
http://bit.ly/1CiBWvt

Ain Ridzuan on September 1, 2014 at 10:41 PM said...

Performance Drink Best!!

http://sweetmom83.blogspot.com

syuhada salleh on September 2, 2014 at 4:30 PM said...

Performance drink memang terrrbaikkkk ;)

http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/

Ummi Hanifah Abd Halim on September 21, 2014 at 11:47 PM said...

Cantik blog..sedap mata memandang

Nursimatun Md Yusof on September 23, 2014 at 5:02 PM said...

Performance drink banyak di ambil oleh atlet untuk meningkatkan kecergasan mereka. Bagi kita terutamanya di bulan puasa, sangat di galakkan mengambil PD ini supaya kita akan kekal cergas utk melakukan kerja-kerja seharian di sepanjang berpuasa... Performance Drink memang best

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template