Tuesday, October 7, 2014

Antara Kebaikan ESP Shaklee

Salam semua.

Kebaikan ESP Shaklee kepada kesihatan memang amat mengagumkan @ dalam bahasa orang putih 'Awesome'. Jangan lupa untuk mencubanya lebih-lebih lagi bulan ini ada Promosi Buy 6 Free 1 ESP. Peluang yang hanya datang sesekali dalam setahun. 
Antara Kebaikan ESP Shaklee
  • Untuk wanita yang ingin mengandung atau sedang mengandung, protein ESP membantu memulihkan dan memelihara rahim untuk kandungan yang sihat. Protein juga penting untuk pembentukan pelbagai organ dan tisu badan manusia serta komponen utama kepada hormon manusia selain dari membina sel-sel baru dalam badan. Berita baik lagi, ESP juga merangsang penghasilan kolagen untuk memudarkan parut-parut stretch mark ketika mengandung.
  • Untuk wanita yang menyusu anak seperti saya, ESP bertindak sebagai milkbooster dan boleh menggalakkan pengeluaran susu. ESP juga menjadikan badan ibu sihat dan bertenaga. Bila kita sihat dan bertenaga, sentiasa amalkan konsep demand and supply, InsyaAllah hasil pengeluaran susu cukup dan seperti yang diharapkan.

  • Untuk wanita yang ingin menjaga kecantikan payudara,  pengambilan protein dan kolagen mampu mengembalikan bentuk asal payudara. Protein sangat diperlukan oleh sel sel badan untuk menghasilkan tisu yang sihat dan kuat. Struktur utama payudara ialah tisu, bila tisu sihat dan kuat, bentuk payudara juga akan terjaga.
  • Untuk pesakit gastrik, ESP mempunyai sifat alkali yang tinggi. Ia membantu meneutralkan keasidan dalam perut akibat rembesen jus gastrik dan membantu mengurangkan hakisan di  dinding perut. ESP terdiri dari 20 asid amino yang membantu membina sel dan tisu baru bagi menggantikan sel dinding perut yang telah terhakis.

  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat dan bertenaga : ESP membekalkan nutrien yang diperlukan, menigkatkan sistem imun dan memberi ketahanan kepada badan untuk melawan penyakit.
  • Untuk mereka yang mengalami masalah hormon tidak stabil:  ESP mengandungi kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia membantu dalam memulihkan hormon wanita.
  • Untuk mereka yang berpuasa:  ESP membekalkan tenaga, jadi walaupun berpuasa kita masih mampu kekal aktif dan bertenaga. Pengambilan ESP dan Performance Drink ketika berpuasa juga mampu mengelakkan rasa letih dan haus yang berlebihan.

Apa tunggu lagi, JOM cuba ESP hari ini.

Hubungi Kami Untuk Mendapatkan Harga Terbaik Walaupun Untuk Pembelian 1 Unit!

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)

Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!

 

 JOM ORDER CEPAT-CEPAT dengan harga terbaik daripada saya !!!

  ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **  


Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template