Sunday, November 16, 2014

Rambut Tidak Berbau Masam Lagi

Salam semua.

Rambut sememangnya mahkota wanita. Rambut yang cantik, bersih dan segar sememangnya menjadi idaman setiap wanita terutamanya wanita bertudung seperti saya. Paling penting adalah kebersihan rambut di mana rambut kita nampak terurus, bersih dan segar walaupun mungkin tidak secantik rambut Selena Gomez.

Rambut Cantik Bak Selena Gomez Memang Menjadi Idaman

Bagi wanita bertudung yang bekerja, mencuci rambut perlu dibuat pada masa yang sesuai seperti di waktu petang atau di waktu hujung minggu. Waktu pagi memang tidak sesuai kerana masa yang lama diperlukan untuk mengeringkan rambut sebelum mengenakan tudung. Takkanlah nak pakai tudung dengan rambut yang masih basah kan? Comfirm akan berbau rambut kita tu.

Pemilihan shampoo rambut yang tidak sesuai juga mungkin menyebabkan masalah yang lebih serius seperti kulit kepala mudah berkelumumur atau pun menjadi gatal.  Penjagaan rambut menggunakan  kaedah tradisional seperti pengunaan daun bunga raya dan santan kelapa pula memang bagus tapi masalah masa pula nak menyediakannya. Sudahnya kita pasti akan bertukar-tukar syampoo hinggalah berjumpa shampoo yang betul-betul serasi dengan kita.

Baru-baru ni seorang customer saya telah mencuba syampoo Revitalizing Prosante, jom kita tengok feedback beliau. Nak tergelak pun ada, tapi memang benar sebab saya sendiri menggunakan syampoo Revitalizing ini.


Masalah rambut berbau Tiada Lagi dengan Prosante


Jadi jika pembaca juga menghadapi masalah yang sama atau masalah rambut kelumur dan sebagainya, jangan ragu-ragu untuk menggunakan Shampoo ini. Memang best!!

Shampoo Prosante Yang Memang Best~

Untuk yang bermasalah kelumur teruk pula, penggunaan Set Prosante yang mengandungi Revitalizing Shampoo, Lightweight Conditioner dan Nourishing Scalp Treatment mampu mengurangkan keguguran rambut, menguatkan rambut dan menjadikan rambut lebih sihat, bersinar dan sudah tentunya berbau harum juga !!





Dapatkan set Prosante anda hari ini dan rasai perbezaannya untuk rambut yang lebih sihat dan bersinar.

Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!


Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

4 comments:

Akmal Rusydi on November 17, 2014 at 1:18 AM said...

memang best kan guna set penjagaan rambut shaklee ni. Wangi je bau dia.

Ila Fyra on November 17, 2014 at 5:49 AM said...

Betul tu Akmal, memang best kan :-)

Wan Fatihanum Wan Rusli on November 17, 2014 at 8:29 PM said...

hati-hati dengan rambut masam heheh..apatah lagi jika yg dah bersuami..kalau suami dah tegur lagilah taktau nak jawab camana kan..cegah sebelum parah hehe

alyaa aidee on November 19, 2014 at 9:14 AM said...

Malu oi kalau rambut masam. Nanti suami dah tak nak belai. Hehe

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template