Wednesday, December 24, 2014

Identiti Dr R Hot FM Terbongkar Sepenuhnya di Konti ?

Salam semua  ~

Apa khabar pembaca semua? Moga hari ini dan seterusnya akan memberikan kebahagiaan dan keceriaan buat semua :-)

Ada tak yang suka dengar radio? Sebenarnya saya sering juga mendengar Hot FM di waktu pagi. Antara segmen yang menjadi kegemaran saya adalah  Hot AM Crew dan biasanya suasana bertambah ceria dengan kehadiran Dr R di konti pada setiap pagi hari Rabu dan Jumaat setiap minggu.


Memang tersenyum selalu bila dengar celoteh Dr R
Walaupun ramai yang telah mengetahui Dr R ini adalah Datuk Rosyam Nor, namun ada juga yang tidak tahu siapa sebenarnya pemilik suara ini memandangkan beliau sering digambarkan sebagai seorang Doktor yang pakar dalam bidang kaunseling dan soal jawab cinta. Yang bestnya Dr R ni walaupun kelakar, namun jawapan yang diberikan pada setiap soalan memang best dan makan dalam. Beliau juga sering memberikan tips-tips amalan kerohanian yang boleh kita amalkan seperti zikir dan doa-doa bagi menjadikan kehidupan kita lebih gembira dan diberkati.

Pagi tadi, mungkin tanpa disengajakan atau disebabkan gabra salah seorang peserta Pop Crew telah terpanggil beliau sebagai Datuk Rosham ketika bertanyakan soalan. Maka 1 Malaysia telah dengar dan hampir pasti bahawa Dr R itu adalah Rosham Nor. Hihi, nasib lah kan :-)

Dr R di majlis perkhawinan anak perempuannya

Siapa pun beliau, saya tetap sukakan mesej-mesej santai yang disampaikannya. Memang benar bukan mudah untuk menjadi da’I namun adakalanya dalam kesederhanaan itu lebih ramai yang dapat mengikuti mesej-mesej yang disampaikan dengan lebih berkesan, InsyaAllah.


Salam Sayang dan Jumpa Lagi

Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!   

2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee
Jom Tambahkan Pendapatan dan  Buat Side Income
Keistimewaan Bisness Shaklee Bersama Kami
 

 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

8 comments:

Syira Masyiramaro on December 24, 2014 at 12:52 PM said...

1st time dgar suara dia di hot fm dah dapat teka itu rosyam nor!bestla dia..ada mesej2 positif diselitkan walaupun ada juga loyar buruknya

nurulhuda sobari on December 24, 2014 at 1:53 PM said...

Laa..ya ka. Huda dah lama xdengaq radio. Mesti best kan slot tu

JommSihatDanCantik -> BAHAYA BEKAS PLASTIK BUAT DADIH

Ila Fyra on December 24, 2014 at 2:49 PM said...

Aah huda, macam-macam masalah ada. Yang best semua jawapan memang lawak gitu. Mesti nak tergelak selalu!

Ila Fyra on December 24, 2014 at 2:51 PM said...

Kan syira, time serius pun boleh melawak gaks :-P

nila anggraini on December 24, 2014 at 8:51 PM said...

Laa..saya sejak belakangan ni takde dengar radio ..jadi tak tahu pasal ni....hihihiih...apapun sy memang peminat Datok Rosyam Nor ni...

Penyusuan Susu Ibu Begitu Istimewa Bagi Ibu dan Bayi

sicomel ayatulhusna on December 24, 2014 at 9:34 PM said...

Saya tak pernah dengar radio...mesti seronokkan boleh dengar radio sekali sekala.

testimoni terbaik vitamin C

Niny fariza on December 25, 2014 at 11:59 AM said...

saya pun dengar semlam masa gi kerja...gabra punya pasal tersebut lak nama sebanr semua gelak sakan pastu...

3 Langkah Untuk Kurus

kecik sangat on December 26, 2014 at 11:38 AM said...

saya suka dengar radio era. Johara pagi era,


mrskeciksangat.blogspot.com

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template