Monday, December 8, 2014

Kisah Wanita, Tangan Alergi dan Basuh Pinggan Yang Tak Dapat Dipisahkan

Salam semua.

Wanita dan tugasan basuh pinggan bagaikan tidak dapat dipisahkan. Ialah kan, mencuci pinggan adalah tugas rutin yang perlu dibuat dan memang tidak dapat dielakkan walaupun tangan kita alergi dengan sabun pencuci pinggan. Kalau alergi dengan sabun pencuci pakaian, bolehlah kita hantar pakaian ke kedai dobi tapi kalau alergi dengan sabun basuh pinggan, tak kan lah nak hantar pinggan ke kedai untuk dicuci kan?


Suka atau tidak , kenalah cuci juga pinggan dan cawan. Jangan tak percaya, ada yang sampai cuci pinggan guna sarung tangan untuk mengelakkan tangan terkena sabun pencuci tersebut.

Mengapa tangan kita alah dengan bahan pencuci?
Menurut Lynda Mitchell, President of Kids With Food Allergies America menyatakan bahawa punca alergi bukanlah semata-mata disebabkan oleh bahan kimia yang terdapat di dalam bahan pencuci, sebaliknya disebabkan oleh bahan tambahan seperti pewangi yang terdapat di dalam bahan pencuci tersebut. Oleh yang demikian, pengguna adalah disarankan untuk memilih bahan pencuci organik, tanpa pewangi dan yang tidak mengandungi phthalate.

Dish Wash Concentrate Shaklee
Dish Wash Shaklee ini adalah bahan pencuci pinggan 100% organik dan mesra pada tangan terutamanya kepada mereka yang mengalami alahan kepada bahan pencuci.

Perbezaan Dish Wash Sahklee

 Testimoni Dish Wash

Masalah Alergik Tiada Lagi

Dish Wash Menjimatkan Serta Melembutkan Tangan

Bagi mereka yang mengalami masalah alergik dengan bahan pencuci ini, saya juga sering sarankan penggunaan Dish Wash beserta Herbal Blend dan juga Minyak Ikan Omega Guard. Hasilnya memang memuaskan!!!

Dapatkan Dish Wash Anda Hari Ini. 

Salam sayang & Jumpa Lagi



Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!
 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

12 comments:

Kamalia Lee on December 9, 2014 at 12:30 AM said...

dishwash concentrate ni mmg favourite, jimat dan tangan tak gatal dan mengelupas

Zoe Abigail Adamant on December 9, 2014 at 8:40 AM said...

Boleh dikatakan dalam sehari memang tak sah la kalau tak da cuci pinggan.Kalau tak cuci pinggan pun,kena juga cuci botol susu..bagi yang ada anak kecil la*saya la tu*
Jadi tnggu apa lagi..


keburukan dan kesan sampingan set kurus Shaklee

Nik Azimah Awg Hamat on December 9, 2014 at 2:26 PM said...

wanita dan pinggan memang tidak dapat dipisahkan...lepas tgk testimonial, rasanya teringin nak tukar brand sekarang ke dishwash

CARA BANCUHAN SHAKLEE COLOGEN POWDER

nila anggraini on December 9, 2014 at 3:45 PM said...

dis wash shaklee memang jimat dan mampu membersihkan kotoran degil....rugi kalau di rumah anda takde dish wash ni.

Petua Melembabkan Kulit Kering Di Wajah Yang Patut Anda Ketahui

sicomel ayatulhusna on December 9, 2014 at 4:56 PM said...

Apa yang saya teringi sangat nak guna adalah herbal blend ni...nak rasa kehebatannya.

awas penggunaan puting kosong pada si manja anda

Nabilla illa on December 9, 2014 at 6:06 PM said...

Nak try la dish wash ni..

Niny fariza on December 9, 2014 at 8:05 PM said...

kesian tgk sape2 yang jenis allergik macam ni tahap berdarh pun ada..

Merawat Keputihan

alyaa aidee on December 9, 2014 at 8:09 PM said...

Hati-hati dalam memilih sabun. Pilih yang semulajadi. Barulah tangan tak menggelupas.

nurulhuda sobari on December 9, 2014 at 10:30 PM said...

ehh betul tau.kawan huda yg susah nak dapat cap cari sbb kulit tgn slalu mengelupas tiap kali basuh pinggan mangkuk dh semakin baik sejak guna dish wash shaklee nie..

JommSihatDanCantik -> MASALAH KULIT: JAGA-JAGA SEBELUM TERKENA!

cheezylady on December 10, 2014 at 12:49 AM said...

Wah, bagus dish wash ni ya. boleh cuba nanti...

Wan Fatihanum Wan Rusli on December 10, 2014 at 3:30 PM said...

nasib baik tangan mak jemah tak sensitif, tapi suka jugak guna set ni..

kecik sangat on December 11, 2014 at 6:27 PM said...

Tangan sya xsensitif.. tapi suka bacankelebihan basic H nie... nak beli lah...

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template