Monday, January 5, 2015

1 Cara Mudah Dapatkan Kulit Yang Cantik Macam Orang Korea

Salam semua :-)

Siapa di sini yang suka tengok cerita korea? Anak buah saya yang seorang tu memang suka sangat dengan cerita Korea. Bila balik rumah je, mesti channel Korea yang dipasangnya. Apa lagi, sesekali saya juga join sekaki walaupun tak faham jalan ceritanya dari awal. Kalau kita perhatikan orang korea ni kulit mereka sangat bersih dan halus. Memang licin je kan?

Kulit wanita Korea yang halus dan licin

Tahu tak apa rahsianya? Ini kerana orang Korea amat gemar makan bawang putih. Setiap makanan mereka walaupun salad sayur, akan ada bawang putih sebagai pengiringnya.

Gambar Salad Bersama Bawang Putih - Credit: Bali Kuliner
Bawang putih memang terkenal dengan khasiatnya sebagai antibiotik dan antibakteria semulajadi. Ianya juga sangat bagus untuk peredaran darah dan berfungsi sebagai agen detoks. Sebab itulah kalau kita batuk atau selsema, memang ada rakan-rakan yang akan makan bawang putih mentah ini begitu sahaja. Jom baca lebih lanjut tentang khasiat bawang putih di sini. 

Khasiat Garlic Untuk Kulit Yang Cantik: Kredit: healthbenefitsgarlic

Jadi kalau ingin dapatkan kulit yang cantik, halus dan tulus tanpa sebarang jerawat, marilah kita amalkan makan bawang putih segar setiap hari. Kalau tak larat telan bawang putih mentah, pembaca juga boleh amalkan Garlic Complex daripada Shaklee.
Garlic Complex Dengan Allicin Mempunyai Khasiat Kesihatan Yang Sangat Tinggi

Pengambilan Garlic Complex secara berterusan juga mampu mengatasi pelbagai masalah kesihatan lain seperti alahan, tekanan darah tinggi, memperbaiki masalah penghadaman dan juga meningkatkan sistem imun selain menentang bakteria dan jangkitan di dalam badan. Harganya juga sangat murah dan berpatutan. Paling best, badan juga tidak akan berbau seperti apabila kita makan bawang putih mentah kat rumah tu :-)

Dapatkan Garlic Complex Anda Hari Ini. 

Salam Sayang & Jumpa Lagi !


Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!   
 
2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee
Jom Tambahkan Pendapatan dan  Buat Side Income
Keistimewaan Bisness Shaklee Bersama Kami
 

 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

6 comments:

nila anggraini on January 5, 2015 at 6:12 PM said...

Saya pun suka tgk cite korea....sebab kadang2 cite korea best...best...oh ya garlic memang best....kulit halus dan mulus kalau amalkan garlic complex dari shaklee ni.

7 Fakta Fakta Ringkas Vitalea For Children Chewable Untuk Kanak-Kanak Agar Sihat Dan Bertenaga

kecik sangat on January 5, 2015 at 9:08 PM said...

Xsuka makan bawang putih... xsedap...
tpi dah ada penganti... xperlu mkn bawang putih fresh lagi...

nurulhuda sobari on January 5, 2015 at 9:24 PM said...

Huda dengan crita korea memang berpisah tiada. Tapi tu la. Dok hairan jugak. Awat kulit muka depa cantik sangat. Now i knoww...


JommSihatDanCantik -> CONFIRM TANGKAP CINTA

sicomel ayatulhusna on January 6, 2015 at 7:32 AM said...

Patut laa orang korea cantik dan gebu je kulit mereka...inilah rahsianya ya...

multivitamin untuk anak-anak syurga kita supaya mereka membesar dengan baik dan bertenaga sepanjang hari

Ila Fyra on January 6, 2015 at 8:39 AM said...

Itulah nila, selama ni ambil garlic bila badan rasa tak sihat je. Dah tau ni, bolehlah makan hari-hari :-)

Ila Fyra on January 6, 2015 at 8:40 AM said...

Kan huda, lepas ni kulit kita pun comfirm tulus je hihi...

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template