Saturday, January 3, 2015

Promosi Kinetic Sand Murah ~ Jom Dapatkan :-)

Salam semua ~
Pernah dengar tentang Kinetic Sand? Kinetic Sand merupakan sejenis pasir istimewa daripada Sweden yang mempunyai tenaga kinetik hingga membolehkan ianya melekat seperti play doh tetapi boleh terurai menjadi pasir biasa apabila diusik. Hihi, macam pelik je bunyi kan, tapi selagi tak main sendiri, memang kita tak tahu.  
 
Seronoknya bermain pasir kinetik  bersama-sama di dalam rumah

Saya sendiri telah lama mengetahui tentang kewujudan pasir ini tetapi tidak membelinya kerana harga pasarannya yang agak mahal iaitu kira-kira RM90 untuk sekilo. Bagi yang belum pernah mengetahui kewujudan pasir ini, jom kita tonton Video YouTube di bawah.


Memang best kan? Jangan tak percaya, ibu dan ayah pun tumpang sama main dengan anak-anak. Maklumlah pasir ni dulu tak wujud masa kita kecil-kecil dulu :-)

Jom kita tengok kelebihan Kinetic Sand ini. 
Kinetic Sand merupakan satu lagi produk pendidikan anak-anak yang dicipta bagi melatih daya kreativiti dan fokus mereka di samping mengelakkan anak-anak daripada terlalu asyik dengan gadjet seperti tab, note dan sebagainya.

Pasir kinetik yang memang mengujakan

Keistimewaan Kinetic Sand
  • sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas
  • tidak mengotorkan apabila dimain
  • 98% daripada pasir original
  • Tidak akan kering apabila dimain.
  • FREE dari bahan bersifat alergen
  • FREE dari bahan bersifat gluten
  • dibuat dengan bahan antimikrobiol semulajadi
  • tidak meninggalkan baki ketika dimain
  • tangan kekal bersih apabila dimain
  • kinetic sand hanya melekat sesama mereka

Kelebihan Kinetic Sand
  • Sangat sesuai untuk  kemahiran motor halus anak-anak.
  • Sangat sesuai untuk melatih daya kreativiti dan melatih kemahiran menyelesaikan masalah anak-anak.
  • Sangat sesuai untuk tumbesaran daya sensori anak-anak
  • Sangat sesuai untuk tumbesaran daya kognitif anak-anak
  • Boleh mengalihkan tumpuan anak-anak daripada gadget

Berapa harga Promosi Kinetic Sand ni? Murah tak? Yang bestnya anak-anak bukan sahaja dapat Kinetic Sand tetapi juga vitamin semulajadi Shaklee yang bagus untuk perkembangan minda dan kesihatan imun mereka. Ibu bapa boleh memilih mana-mana promo yang disukai seperti di bawah:-


Promo Kinetic Sand 1
Baca lebih lanjut tentang khasiat Vita-Lea For Children.

Kinetic Sand dan Vita-Lea For Children

Promo Kinetic Sand 2
Baca lebih lanjut tentang khasiat Chewable Vita C Plus
Kinetic Sand dan Chewable Vita C

Promo Kinetic Sand 3
Baca lebih lanjut tentang khasiat Omega Guard
Kinetic Sand dan Omega Guard

Dapatkan Kinetic Sand Dan Vitamin Pilihan Anak-Anak Anda Hari Ini.

Salam Sayang & Jumpa Lagi !
Saya adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!   
 
2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee
Jom Tambahkan Pendapatan dan  Buat Side Income
Keistimewaan Bisness Shaklee Bersama Kami
 

 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Ila Fyra:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

4 comments:

Zainab Mat rani on January 4, 2015 at 9:33 AM said...

Mcm bagus je kinetic sand ni..rm brpa ila

Ummu Hanan on January 4, 2015 at 8:40 PM said...

Wow, murahnya Ila..^_^ Berbaloi ni..

Niny fariza on January 5, 2015 at 7:06 PM said...

Macam best jer mainan ni...

Masalah Kesuburan

kecik sangat on January 5, 2015 at 9:10 PM said...

Mcm best jek... brapa harga pasir tuuu

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template