Friday, February 13, 2015

Hadiah Bayi Yang Sangat Praktikal, Murah dan Disukai

Bagi pembaca yang tercari-cari hadiah newborn untuk diberikan kepada anak kawan-kawan, anak saudara mara, anak jiran atau anak sendiri, Mek ila dengan suka hatinya mencadangkan dua hadiah ini. Hadiah ini bukan sahaja murah tetapi sangat berguna kepada bayi-bayi yang baru lahir dan boleh digunakan di sepanjang tahun-tahun pertama mereka.


Jom tengok set hadiah yang mek ila katakan ni :-)
Lamaze Musical Inchworm dan Herbal Blend

Lamaze Garden Bug Set dan Herbal Blend

Mengapa Herbal Blend ni sangat disukai oleh ibu-ibu?
Sebab ia amat sesuai dan berkesan dalam merawat masalah ruam dan kulit bayi. Maklumlah kan, bayi baru lahir memang mudah alami masalah ruam seperti ruam susu, ruam panas dan ruam lampin. InsyaAllah dengan herbal blend, ianya bukan lagi satu masalah.

Bukan untuk bayi  je, Herbal Blend boleh diguna untuk seisi keluarga termasuk mak dan ayah. Kulit kering ke, kulit gatal ke, kena gigit nyamuk atau untuk merawat tumit yang pecah- semuanya boleh dengan Herbal Blend.

Herbal Blend Krim Serbaguna Seisi Keluarga





Lamaze Musical Inchworm pula adalah permainan lembut yang sangat comel, berwarna warni dan sesuai menjadi teman si manja. Setiap satu struktur badannya mempunyai teskstur dan bunyi yang berlainan. Ianya amat bagus untuk membantu pergerakan motor tangan bayi. Apabila kepalanya ditekan, ulat ini akan mengeluarkan musik yang disukai oleh bayi. Ulat ini juga mempunyai ukuran di belakangnya dan boleh digunakan untuk mengukur ketinggian si manja.






Jom tengok testimoni ibu-ibu tentang Herbal Blend.

Ruam Badan & Lampin Hilang Dengan Herbal Blend

<
Pipi Anak Kembali Gebu

Memang best kan? Jom dapatkan set hadiah best dan comel ini daripada Mek Ila hari ini. 
Limited Time Offer.

Salam Sayang dan Jumpa Lagi!


Mek ila  adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!   

2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee
Jom Tambahkan Pendapatan dan  Buat Side Income
Keistimewaan Bisness Shaklee Bersama Kami
 

 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Mek ila:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

3 comments:

shukran TQ on February 13, 2015 at 9:43 PM said...

singgah di malam hari..

#visit me on shukranzahari.blogspot.com #nuffnangclick #happy blogging

Sam Yatie on March 4, 2015 at 1:19 AM said...

memang herbal blend sentiasa ada dalam beg tangan, senang kalau nak guna waktu2 emergency!
Tips Atasi Morning Sickness

Fatin Soho on February 4, 2016 at 4:22 PM said...

Good idea nya bagi hadiah Herbal Blend! Hari tu tercari2 idea nak belikan apa untuk kawan yang baru dapat baby

http://fatinsoho.com/pince-and-pints-tempat-makan-best-kl/

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template