Wednesday, February 11, 2015

Senangnya Hidup Ini Dengan Set Penapis Air - Water Pitcher Shaklee

Haha, tentu pembaca semua nak tahu kenapa Mek ila happy sangat hari ni kan? Sebenarnya happy sebab nak sharing tentang kebaikan Water Pitcher ini kepada semua. Ramai yang tidak tahu yang Shaklee bukan sahaja mengeluarkan produk supplemen, malah ada banyak lagi produk-produk lain untuk penjagaan kecantikan dan juga untuk kegunaan rumah yang hebat-hebat. Hari ni Mek ila nak ceritakan satu lagi produk Shaklee yang sering dicari iaitu Get Clean Water Pitcher.

Inilah dia Water Pitcher Shaklee tu :-)

Apa dia Get Clean Water Pitcher tu?
Dalam bahasa ringkas Water Pitcher adalah penapis air mudah alih yang sangat mudah digunakan dan boleh dibawa ke mana sahaja. Ianya juga sangat menjimatkan dan tidak memerlukan kos penyelenggaraan yang membebankan seperti penapis air lain di pasaran.

Water Pitcher juga merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon daripada tempurung kelapa yang boleh diisi semula. Langkah ini dapat menjaga alam sekitar kita dan mengurangkan timbunan botol plastik pada setiap masa. Water Pitcher berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.  Kelebihan Water Pitcher ini membuatkan ia mampu menandingi jenama terkemuka penapis air lain yang berharga beribu-ribu di pasaran.


Water Pitcher :-
  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

Pembelian Water Pitcher juga merupakan 1 pilihan bijak kerana:-
  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap. Membuatkan anak-anak suka minum air masak
  • Air tiada bau klorin
  • Mempunyai meter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis tanpa  memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa ke mana sahaja. Balik kampung, ke pejabat atau ketika bercuti. Ini yang buat Mek ila jatuh cinta
  • Menjimatkan kos pembelian air atau penggunaan elektrik
  • Menggunakan katrij tempurung kelapa yang dijamin halal


Water Pitcher Pilihan Terbaik

Keunikan Water Pitcher

Selamat
  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air sehingga 99%.
  • Water Pitcher mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar
  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air. Contact Mek ila untuk pengiraan yang menakjubkan.
  • Air Water Pitcher sangat bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya kita patut menukar penapis. Bukan main agak-agak sahaja tau!
  • Menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan kita


dan finally : Mesra Alam
  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Water Pitcher menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
Wah, kalau nak cerita semuanya memang bagus dan panjang sangat. Jom kita tengok testimoni mereka yang sangat berpuas hati denganWater Pitcher ini.








Jangan tunggu lagi. Dapatkan 1 hari ini daripada Mek Ila
 
Salam Sayang dan Jumpa Lagi!


Mek ila  adalah pengedar Shaklee Semenyih, Bangi Lama, Putrajaya dan Setiawangsa.  Penghantaran juga dibuat ke seluruh Semenanjung, Sabah dan Sarawak menggunakan perkhidmatan poslaju dan Kurier. Harga istimewa menanti semua pelanggan kami.!   

2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee
Jom Tambahkan Pendapatan dan  Buat Side Income
Keistimewaan Bisness Shaklee Bersama Kami
 

 

Ekslusif Untuk Semua Pelanggan Kami :-)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Mek ila:
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Semenyih, Putrajaya dan Setiawangsa (COD)
H/P No: 013-6751381
Whatsapp: 012-8943453
ID Shaklee: 1155567
Blog: http://raikankasih.blogspot.com

2 comments:

shukran TQ on February 11, 2015 at 6:57 PM said...

nice sharing ..hehe ..

#klik nuffnang #visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging

nurulhuda sobari on February 13, 2015 at 8:35 AM said...

Wajib ada penapis air mobil nie..

JommSihatDanCantik -> COQHEALTH SHAKLEE TERBAIK DI PASARAN

Post a Comment

Jom tinggalkan komen anda di sini :-)

Pendaftaran Ahli Shaklee

Nama Penuh:
E-mail:
No Kad Pengenalan
No Telefon:
Alamat Penuh:
Nama Bank &No Ac Untuk Bayaran Bonus
Status Bujang
Berkahwin
Nama Pasangan dan No Kad Pengenalan Pasangan
Pilihan Keahlian. Bayaran Ke Ac: Maybank -Elza Lovely Enterprise - 512183143403 Bayaran RM75 (Semenanjung Malaysia)
Bayaran RM85 (Sabah& Sarawak)
Keahlian Percuma Dengan Pembelian 200UV
Maklumat Pembayaran
Pesanan/Nota:

This online form was provided by Freedback.

Borang Pesanan Vitamin

Nama
Emel
No Telefon
Alamat 1
Alamat 2
Alamat 3
Poskod
Nama Produk /Set Vitamin & Bil Yang Ingin Dipesan:
Nota (Jika Ada)
Pilihan Bank Bayaran Maybank
CIMB
RHB Bank

This contact form was created by Freedback.
 

-Sihat dan Cantik Semulajadi- Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template